• Banner_Bactiol_Easy2

Bactiol® Easy

Maak een vlot bezoek terug Easy!

Bactiol® Easy bevat per capsule 5 miljard levende bacteriën van de Bifidobacterium lactis HN019 en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Bactiol Easy

Bovendien bevat 1 capsule 160 µg vitamine A (20% van de referentie-inname) wat bijdraagt tot de instandhouding van normale slijmvliezen, onder andere die in de darm en 5 µg vitamine D*(50% van de referentie-inname) ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand.

Onze darmen en ons immuunsysteem zijn heel nauw verbonden. Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus heel belangrijk om je darmen gezond te houden en op die manier je algemene gezondheid te ondersteunen.

Het Bactiol®-gamma is hier specifiek voor ontwikkeld en biedt voor elke leeftijd een perfect aangepaste/afgestemde oplossing met telkens de juiste bacteriestam(men), in de juiste hoge dosering. Bactiol® Easy biedt dankzij de unieke stam Bifidobacterium lactis HN019 de nodige ondersteuning aan kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Deze bacteriestam is in tal van studies onderzocht (HN019 > 100 publicaties).

Bactiol® Easy is geschikt voor zwangere vrouwen en voor vrouwen die borstvoeding geven.
Bactiol® Easy is lactose-, soja- en glutenvrij.

Aanbevolen gebruik: 1 capsule per dag

Ingrediëntenlijst: vulstof: microkristallijne cellulose, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Bifidobacterium lactis HN019, vitamine A (bètacaroteen), antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide, vitamine D (cholecalciferol)


Bactiol® Easy is beschikbaar in verpakkingen van:
 
Inhoud Verkoopsprijs
30 capsules € 28,40
60 capsules € 44,60


Bactiol® Easy vervangt Bactiol® Senior.

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
Bactiol® is een product van
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer