• Banner_Bactiol_Duo2

Bactiol® Duo

Bactiol Duo - Diarree - normale stoelgang - probiotica Bactiol® Duo ondersteunt een normale stoelgang* en bouwt de weerstand** op.

1 capsule bevat meer dan 14 miljard levende bacteriën:
6 miljard levende organismen Saccharomyces boulardii,  8,5 miljard levende bacteriën van een kwalitatief mengsel van 4 verschillende stammen:
  • Lactobacillus acidophilus NCFM®
  • Lacticaseibacillus paracasei  Lpc-37
  • Bifidobacterium lactis Bl-04
  • Bifidobacterium lactis Bi-07®

Daarnaast bevat Bactiol® Duo braambesvrucht- en -bladextract* en vitamine D**.

De stammen zijn maagzuur- en galzoutresistent en zijn van menselijke oorsprong.

Bactiol® Duo is lactose-, soja- en glutenvrij.

Aanbevolen gebruik:
Preventief: 1 capsule per dag
Bij ongemakken: 2 capsules per dag

Bactiol® Duo is beschikbaar in verpakkingen van:
 
Inhoud Verkoopsprijs
15 capsules € 16,30
30 capsules € 28,40
 
 
 
 

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
Bactiol® is een product van
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer